23948sdkhjf

ESA Trucks udvider salgsstyrken

ESA Trucks har ansat tre nye lastvognskonsulenter som skal være med til at styrke salget i Sydjylland samt opbygge et helt nyt område i det nord og midtjyske.

Renè Falkenberg bor i Nørresundby og vil være tilknyttet den nye DAF-servicepartner LTC på Sundsholmen i Nørresundby. Renè har været sælger af lastbiler samt opbygninger, tippelad, hejs, kraner mm. Rene vil betjene kunder i det nordjyske område samt et stort område syd for Limfjorden.

[pic:24491]Kim Lassen bor i Rødekro og vil være tilknyttet ESA Trucks’ afdelinger i Kolding og Padborg. Kim er udlært mekaniker, har kørt som chauffør, været disponent i en vognmandsforretning, og de sidste 8 år solgt et andet lastvognsmærke. Kim vil betjene kunder i Sydjylland, trekantområdet og Fyn.

[pic:24492]Jørn Pedersen bor i Esbjerg og være tilknyttet ESA Trucks i Kolding.

Jørn har kørt som chauffør, været underviser på AMU-center samt senest solgt tiptrailere. Jørn vil betjene kunder i området fra Lunderskov til Ribe og op til Herning til Kolding samt enkelte kunder på Fyn.

[pic:24493]Ole Frisk, som startede ved ESA Trucks i foråret 2014, har fået  ansvaret for salgsafdelingen og vil stadig være i det sønderjyske område samt betjene flådekunder.

ESA Trucks Danmark, som er autoriseret DAF-forhandler, er en del af ESA-koncernen, som er startet i 1927 i Holland. ESA har 6 afdelinger i Holland, 4 afdelinger i Polen og indtil nu 2 afdelinger i Danmark.

[add:503]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062