23948sdkhjf

Jørgen Bertelsen Transport og Capekica slår kræfterne sammen

For at styrke effektiviteten i arbejdsgangene og gøre samarbejdet med kunderne endnu lettere bliver firmaerne Jørgen Bertelsen Transport ApS og Capekica International Spedition nu slået sammen.

De to store transportfirmaer har hele tiden haft samme ejerkreds, og derfor sker sammenlægningen som en naturlig følge af det tætte samarbejde, der har været gennem mange år.

»Den eneste forskel, som vores kunder og samarbejdspartnere vil bemærke, er den øgede smidighed og fleksibilitet, vi kan tilbyde med alle kompetencer samlet under ét tag,« siger direktør Jørgen Bertelsen.

»Vi er stolte af at være et dansk firma, og det bliver der ikke ændret på. Vi vil fortsat udelukkende køre i danskregistrerede biler og med dansktalende chauffører som begge firmaer hele tiden har været kendt for. Det er på den måde, vi kan sikre vores kunder en service helt i top samt ordnede forhold for vores ansatte og kunder,« fortæller Jørgen Bertelsen.

 Både Jørgen Bertelsen Transport og Capekica er som de eneste transportfirmaer i Danmark blevet BRC-certificeret, og det er altså to firmaer, som lever op til de højeste europæiske standarder inden for hygiejne og sikkerhed ved fødevaretransport, der nu går sammen.

Det ”nye” Jørgen Bertelsen Transport vil også fremover have fokus på import og eksport i hele Europa, som det har været tilfældet i mere end 15 år.

[add:433]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078