23948sdkhjf

Ny tiptrailer til J. E. Distribution

J. E. Distribution har for nylig afhentet en flot 4-akslet og fabriksny Kel-Berg tiptrailer hos Lastas A/S i Hedensted.

Der er tale om en 37 m3 tiptrailer med skrå forsmæk til sand og grus, med en tilladt totalvægt på 48 t og et bogietryk på 30 t. Den er opbygget på et ekstra forstærket chassis af finkornsstål 690, og står på 4 stk. 9 t SAF-aksler med Intradisc-skivebremser. Både første og fjerde aksel er løftbare, med dobbelte sidemonterede liftaksler, og fjerde aksel er selvstyrende.

Foran på chassiset er boltet arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder. Lygterne er med chromringe, og der er monteret ekstra røde baglygter over nummerpladen samt arbejdslys både bagpå og på siden.

Lastas A/S har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede aluminiumsplanker med 4 mm indvendig belægning samt 7 mm forstærket bund. Bunden er monteret med 15 mm kunststofbund, og der er kunststof op af kassens sider. Der er monteret trin både ind- og udvendigt på kassens forende.

Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor tophængslerne er flyttet ca. 300 mm frem, for at give 15 % ekstra åbning ved aflæsning. Kassen er klar lakeret og lukkes med rullepresenning i logofarve på rør.

[add:383]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079