23948sdkhjf

Volvo i front med efteruddannelse

På en nyligt afholdt konference om kompetenceudvikling med repræsentanter fra Undervisningsministeriet, erhvervsskoler, VEU-Centre og professionshøjskoler blev Volvos arbejde med kompetenceudvikling beskrevet som ”Best Practice” af lektor Morten Lassen, arbejdsmarkeds- og uddannelsesforsker på Aalborg Universitet.

Konferencen var arrangeret af Nationalt Center for Kompetenceudvikling, og på en workshop præsenterede Volvo sit arbejde med kompetenceudvikling.


Fra lærling til topledelse

»Velovervejet kompetenceudvikling af samtlige Volvo medarbejdere, lige fra yngste lærling til og med topledelsen, det er et af omdrejningspunkterne i den udvikling der skal sikre os markedslederskab, kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed i de kommende år,« siger Torben Pihler, kompetenceudviklingschef Volvo Lastvogne Danmark.

I øjeblikket kompetenceudvikler Volvo samtlige ledere på værksteds- og reservedelsområdet, og inden for kort tid starter del 2 af en intensiv kompetenceudvikling af hele sælgerstaben. Derudover skal samtlige medarbejdere i Volvos forhandlernet i løbet af 2011 gennem en række e-learnings for kompetenceafklaring og tilrettelæggelse af individuelle udviklingsprogrammer.

[add:38]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078