23948sdkhjf

Grænserne er åbne

Fra den 21. december sidste år kunne borgerne i de ni nye EU-lande for første gang rejse over EU’s grænser uden at vise pas.

Og det er Dansk Folkeparti stærkt utilfreds med.

"Det er sikkert godt for de mange hæderlige borgere i Østeuropa – men det betyder også, at Danmark reelt nu ligger åbent for de kriminelle østeuropæere, som i stigende omfang begår kriminalitet i Danmark," siger Dansk Folkeparti i en pressemeddelelse.

Dansk Folkepartis EU-ordfører, Morten Messerschmidt, opfordrer derfor igen justitsminister Lene Espersen (K) til at genindføre grænsekontrollen ved de danske grænser.

»Vi ved, at organiseret kriminalitet begået af østeuropæere er et stigende problem i Danmark, og med udvidelsen af Schengen-samarbejdet kan kriminelle bander vandre lige ind i landet uden at blive kontrolleret. Det er simpelthen hen ikke acceptabelt«, understreger Morten Messerschmidt.

Når det gælder den voksende bølge af tyverier fra trailere på danske rastepladser, har politiet tidligere oplyst til Lastbil Magasinet, at det i vidt omfang er østeuropæiske bander, der står bag.[add:85]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047