23948sdkhjf

Mr. VBG takker af

VBG Group Sales A/S har her ved årsskiftet fået ny direktør, idet virksomhedens mangeårige direktør Freddy Elbæk har overladt den daglige ledelse til 46-årige Per Mikkelsen, som hidtil har været salgschef.

Der er tale om et planlagt generationsskifte, hvor 63-årige Freddy Elbæk fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand i to år.

»Det har længe været aftalt, at Per skulle tage over efter mig, og vi har så fundet, at nu var tidspunktet passende,« siger Freddy Elbæk, der om nogen har personificeret den svenske VBG-koncern i Danmark, idet han har været med, siden VBG etablerede sig herhjemme i 1974.

»Selv om jeg ikke er medejer, har jeg altid arbejdet som om det var mit eget firma,« siger Freddy Elbæk til Lastbil Magasinet.

International arbejdsgruppe

Udover arbejdet som bestyrelsesformand skal han fremover blandt andet være med til at etablere en arbejdsgruppe for VBG på europæisk plan omkring modulvogntog, som naturligvis er interessant for den svenske koblings-specialist.

Desuden har han planer om at gøre en ekstra indsats i Transportbranchens Leverandørforening i Danmark, som VBG er medlem af.

»Jeg regner med at få nok at se til de næste par år,« siger Freddy Elbæk, som ikke lægger skjul på, at arbejdet hos VBG har fyldt meget i hans liv. Den beskedne fritid bruges på familien og lidt på jagt og frimærker.

[pic:12148]Per Mikkelsen har arbejdet hos VBG siden 1986, og han siger til Lastbil Magasinet, at der ikke umiddelbart bliver de store ændringer i virksomheden.

Direktørskiftet markeres med en reception hos VBG Group Sales A/S i Ejby den 18. januar.

[add:15]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063