23948sdkhjf

Kendte fragtfirmaer går sammen

To af landets kendte fragtfirmaer har sluttet sig sammen.

Det drejer sig om Viktor Sørensens Eftf. A/S med hovedkvarter i Århus og Fredensborg Fragt A/S.

Lederne af de to virksomheder, Jørn Grove fra Victor Sørensen og Leif Lund fra Fredensborg Fragt oplyser, at der pr. 1. januar 2004 gennemføres en aktieombytning, så Fredensborg Fragt A/S fremover indgår i Viktor Sørensen koncernen som et 100% ejet datterselskab, samtidig med at ejerne af Fredensborg Fragt til gengæld får aktier i Viktor Sørensens Eftf. A/S.

Mere samarbejde

Ledelsen i de to selskaber oplyser, at de gennem længere tid har gjort sig til talsmænd for et nærmere formaliseret samarbejde mellem korte og lange ruter inden for systemet Danske Fragtmænd.

»Kun herigennem kan man opnå den rette udnyttelse af såvel de materielle som de ledelses– og mandskabsmæssige ressourcer,« siger Jørn Grove og Leif Lund.

Stor øst-afdeling

Fredensborg Fragt A/S fortsætter som et selvstændigt selskab i Viktor Sørensen koncernen. Lederen af selskabet, Leif Lund bliver den daglige ansvarlige leder for de to selskabers samlede østafdeling, mens Jørn Grove bliver den formelle direktør for Fredensborg Fragt A/S.

Ledelsen oplyser, at det er hensigten på sigt at samle alle aktiviteterne i Tåstrup. Afdelingen vil have en samlet omsætning på ca. 90 mio. kr. og tælle godt 100 medarbejdree og ca. 65 trækkende enheder.

Efter sammenlægningen med Fredensborg Fragt A/S vil Viktor Sørensen koncernen have en samlet omsætning i Danske Fragtmænd regi på ca. 160 mio. kr. og 95 trækkende enheder, og der vil være i alt 170 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065