23948sdkhjf

Miljøbevis til lastbilforhandler

Bilia Lastvogne A/S i Aalborg og Brønderslev er den første danske forhandler af Volvo lastvogne, der er blevet miljøcertificeret.

"Når Volvo lægger vægt på miljøbevidsthed, vil vi som forhandler også gøre det," siger direktør Hans Jørn Sørensen fra Bilia Lastvogne A/S.

Det synlige bevis for Bilia Lastvognes miljøledelse er et ISO 14001 certifikat, som lead auditor Uffe Pilgaard fra Det Norske Veritas Danmark A/S overrakte Bilia Lastvognes kvalitets- og miljøchef Gert Madsen og direktør Hans Jørn Sørensen ved en lille sammenkomst forleden.

Detaljeret overblik

Begge fremhæver de, at arbejdet med at blive miljøcertificeret har givet alle medarbejderne hos den nordjyske forhandler af Volvo lastvogne et detaljeret overblik over virksomhedens installationer - vand, kloak, elforsyning, udsugning med mere.

"Vi og vores medarbejdere kan i dag helt præcist afgøre, hvordan vi i vores dagligdag tager mest muligt hensyn til miljøet omkring os," forklarer Hans Jørn Sørensen og fortsætter:

"Vi har hele tiden haft en formodning om, at vi tog hensyn til miljøet. Nu ved vi, hvordan vi skal gøre for at være sikre."

Beredskabsplaner/b>

Gert Madsen nævner spildevandssystemet som et konkret eksempel.
"Når en lastbil skal renses, skal det selvfølgelig ske på vaskepladsen, der har olieudskillere på afløbene. Gennem vores miljøarbejde kan alle se, hvad der vil ske, og hvad vi skal gøre, hvis der løber spildevand med olierester i andre afløb," siger han og nævner, at Bilia Lastvogne A/S har beredskabsplaner, som forklarer, hvad medarbejderne skal foretage sig, hvis der skulle ske et uheld, så en eventuel forurening kan begrænses mest mulig - eller helst helt undgås.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078