23948sdkhjf

Renovationsfirma blev Årets Arbejdsplads

SiD har netop kåret Renholdningsselskabet af 1898, R98, København, til Årets Arbejdsplads blandt 120 kandidater.

Det er SiDs medlemmer, der indstiller deres arbejdsplads til konkurrencen. Et dommerpanel havde blandt de indstillede virksomheder udvalgt 3 til en særlig finalerunde:

Alfa Laval LKM, Kolding, Larsen Danish Seafood, Løgstør og R98, København, der blev henholdsvis nr. 2, 3 og 1. Ifølge SiD-formand Poul Erik Skov Christensen var der meget tæt opløb mellem de 3 finale-deltagere.

Godt arbejdsmiljø

Når R98 vandt finalen, så skyldes det, ifølge SiD, især den konstante udviklingsproces, der foregår i virksomheden. Der tages særlige hensyn til personer med læse- og staveproblemer. Der er udført en kæmpe indsats for at styrke arbejdsmiljøet, og på det seneste har R98 gjort sig positivt bemærket ved en målrettet integration af medarbejdere med anden etnisk baggrund.

R98 har gennem flere år forstået at inddrage medarbejderne i alle beslutninger på virksomheden, og ledelse og tillidsfolk har et godt dagligt samarbejde om alle typer af problemstillinger, hedder det i SiD’s begrundelse.

"Årets arbejdsplads 2002" har udover æren modtaget et kunstværk af Søren Elgaard.

Dommerpanelet

Virksomheden blev udpeget som vinder af et særligt dommerpanel bestående af:

Forbundsformand Poul Erik Skov Christensen, SiD, direktør Sven Riskær, IFU, fhv. minister Palle Simonsen, gruppeformand Børge Frederiksen, SiD Industri, gruppeformand John Larsen, B.O.S.-gruppen, SiD, gruppeformand Orla Petersen, Transport- og Servicegruppen, SiD, gruppeformand Svend Ove Pedersen, GLS-gruppen, SiD og cheføkonom Kai Vangskjær, SiD.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063