23948sdkhjf

Temamøde om fremtidens vognmænd

ATL holder møde for mindre og mellemstore virksomheder i aften i Vejle.

"Er du blandt morgendagens virksomheder". Sådan spørger Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik som indledning til et temamøde i aften på Hotel Hedegården i Vejle.

I oplægget til mødet skriver ATL:

“Hvis man skal tro på alle de tegn der gives, så vil fremtiden byde på mange lukninger, men også byde på nye muligheder for transportbranchen. Kort og godt drejer det sig om at kunne udnytte de muligheder og tackle de udfordringer, som branchen kommer til at stå over for i de kommende år.

På det første møde forsøger vi at kigge i krystalkuglen. Ud fra den nuværende situation giver vi et bud på nogle af transportbranchens eksisterende og kommende problemstillinger, og hvordan man som virksomhedsejer kan forholde sig til dem.

Vores påstand er, at det i dag ikke er nok, at virksomhedsejeren har viljen til at skabe en god forretning. Men virksomhedsejeren skal også aktivt styre sin virksomhed bl.a. gennem samarbejde med andre virksomheder, udvkilng af medarbejdere og effektiv styring ved brug af IT værktøjer.”

På mødet, der varer fra klokken 18 til 21, er der oplæg ved Lars Dagnæs, Institut for Transportstudier, Michael Svane, DTL og Erik Auerbach, Andreas Andresen A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062