23948sdkhjf

Told & Skat lukkede Bent "Overarm"

August 2000 blev der afsagt konkurs over From´s Kurer-Service ApS. Bladet ligger inde med en tilladelse fra From, som blev benyttet i La Cima ApS, ejet Bent Nymand Kristensen. I den omfattende restsag i Odense, hvor to gange Bent står tiltalt, ligger også forhold vedrørende driften i kurerfirmaet.

Passiverne stod på nakken af hinanden, da From´s Kurer-Service ApS, Odense, drejede nøglen om.

De beløb sig nemlig til 6.798.555 kroner oparbejdet i løbet af ingen tid.

Her af tegnede Told & Skat sig alene for 6.435.088 kroner. Myndighedens vægtige tilgodehavende, var da også årsag til, at der blev indgivet konkurs mod From´s Kurer-Service.

Mens gælden beløb sig til millioner, hinkede aktiverne bagefter med 416 kroner i indestående på konto. Tilgodehavende hos Tryg 558 kroner. To gange vægtafgift retur af henholdsvis 1.306 kroner og 2.131 kroner. Endelig var der tilbagebetaling af moms til From på godt 11.000 kroner.

Summa summarum aktiverne beløb sig til godt 15.411 kroner.

Fra det ene til det andet

Inden Bent ”Overarm” Jacobsen vendte blikket mod Fyn, lykkedes det ham som bekendt, at tvinge All Round Trading ApS, Haderslev i knæ.

All Round overtog han foråret 1999, hvor medtiltalte Brian Fredsted blev indsat som direktør.

En hårdtslående af slagsen med flere domme for vold i sit kølvand, men til gengæld er han et lysende eksempel på en rigtig ståmand, som ikke anede det minste om, hvad der foregik i det firma, hvor han var direktør.

Festen i Haderslev sluttede da også igen få måneder senere, men så kom From´s Kurer-Service til gengæld på banen med Niels Philip Santos Bunch som direktør. Han tiltrådte 25. november 1999.

Vind og skæv

Lettere fraværende. Sådan kan Niels Philip Santos Bunch tilstand kaldes, da der var kaldt sammen til mødet i Skifteretten i august. Som han selv forklarede, var han kommet til at ryge for meget hash i fængslet.

Der opholdt han sig i øvrigt flere måneder det år, for i september, da firmaet blev erklæret endelig konkurs, havde direktøren husly i Kolding Arrets.

Det skal lige pointeres, at den økonomiske rådgiver CK, som også siddet på anklagebænken i Odense, figurerer som revisor/revisionskontor i begge de konkursramte firmaer.

Efter lukningen af From´s Kurer-Service rykkede, Bent Jacobsen teltpælene op fik arbejde på kontoret hos navnebroren Bent - Nymand Kristensen La Cima ApS, Langeskov.

Kurator for From´s Kurer-Service holder ferie. Bladet vil senere forsøge at få hans kommentar til, hvordan det i løbet af ingen tid kan lykkes at oparbejde en gæld til Told & Skat på godt seks millioner kroner.

Tre gange From

Ud over at Bent Jacobsen figurerer i et utal af de øvrige 130 forhold, som afdækkes ved domsmandsretten, så tegner ”Overarmen” sig alene for tre – endnu ubehandlede – sager i From´s Kurer-Service regi.

Det drejer sig om indkøb af ”TV, radioer m.v. af mrk. B&O,” som det hedder under forhold 125 til den nette sum af 111.350 kroner.

I forhold 126 er der til From indkøbt ”to computersystemer incl. scanner, printer og et digitalkamera til en samlet pris af kr. 72.500.” Sidste forhold er hårde hvidevarer for 76.400 kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062