23948sdkhjf

Super Transport ApS mangler betalingsvilje

På trods af at ”ledelsen” indgik og underskrev et frivilligt forlig med fagforeningen, så har virksomheden stadig ikke betalt en chaufførs tilgodehavende, selv om betalingsfristen er passeret.

25.000 kroner at betale inden 14 dage.

Sådan lyder en frivillig aftale indgået mellem Transportgruppen og Super Transport ApS 3. januar i år.

Nu kan fagforeningen så konstatere, at selskabet tilsyneladende ikke vil betale, og derfor er sagen via juristerne i forbundet ved at blive gjort klar til at ende i Arbejdsretten.

Pengene i det frivillige forlig er 10.000 kroner for manglende ansættelseskontrakt og 15.000 kroner for tilgodehavende løn.

Rodet forestilling

Chaufføren havde ganske vist en ansættelseskontrakt, men den var i strid med reglerne.

Kontrakten var underskrevet af Vagn Østergaard Knudsen. Det samme er forliget. Medunderskriver fra Super Transport er desuden Poul Erik Hansen, som styrer bilerne.

Det kan undre, at det var Vagn Østergaard Knudsens navntræk, der blev sat.

Han figurerer nemlig ikke i Super Transport ApS, og man må også formode, at han med en fængselsdom for ”rullende økonomi” i sine tidligere selskaber heller ikke vil blive accepteret hos Færdselsstyrelsen.

Sønnens domæne

Det er Vagn Østergaard Knudsens søn Kim Østergaard Knudsen, der er direktør og ansvarlig leder hos Super Transport, og det er også ham, der har underskrevet det seneste regnskab for perioden 1. juli 200 til 30. juni 2001.

Flere tidligere chauffører har fortalt, at de aldrig har set Kim Østergaard Knudsen og langt mindre snakket med ham.

Regnskabet fra Super Transport blev i øvrigt indleveret godt tre uger for sent til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Det gennemgås senere på hjemmesiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065