23948sdkhjf

Færdselsstyrelsen misinformerede om vognmand

I forbindelse med CVR. nummerrodet hos Lars Kjeldsen, Frederikshavn, var det ikke ham, men Færdselsstyrelsen, der havde rod i butikken, og det erkender en fuldmægtig. Formanden for kreds 1 beklager også sine udtalelser i forbindelse med sagen.

”Vi påtager os skylden. På én eller anden måde er vi kommet til at bytte rundt på CVR. numrene.”

Sådan lyder beklagelsen fra fuldmægtig Susanne Kiørboe, Færdselsstyrelsen.

Ifølge styrelsens oplysninger fredag i sidste uge, afgivet af overassistent Vibeke Siig, kendte man nemlig slet ikke Holm & Kjeldsen Transport, Frederikshavn, med CVR. nummer 21025801 og seks biler indregistreret.

Nu har Færdselsstyrelsen ændret holdning efter lidt gravearbejde, og Susanne Kiørboe fortæller, at der er syv tilladelser til stede på nummeret, udstedt til Lars Kjeldsen.

Ikke på listen

Til gengæld kan styrelsen så ikke nikke genkendende til CVR. nummer 12853300 alias K-Finans ApS.

”Det har vi ikke registreret,” siger fuldmægtigen.

Ifølge Vibeke Siig fremstod nummeret i fredags alene på styrelsens computer som personen Lars Kjeldsen med syv tilladelser. Endelig er der otte tilladelser med Lars Kjeldsen som ansvarlig leder i selskabet Fr. Jensens Eftf. Exportkørsel ApS.

Der, hvor kæden er sprunget af i Styrelsen, er i forhold til Holm & Kjeldsen og K-Finans. Tingene er nu rettet. Hvordan fejlen kunne opstå, kan Susanne Kiørboe ikke forklare.

Træt af forholdet

Lars Kjeldsen er glad for, at fejlen er rettet i Færdselsstyrelsen.

”Mine kunder ringer til mig for at høre, hvad der foregår, og nogle truer med at blackliste mig. Det er heller ikke korrekt, at jeg har afhændet køretøjer. Jeg har inviteret både Færdselsstyrelsen og DTL til at komme og besøge mig for ved selvsyn at konstatere, at alt er i orden,” siger Lars Kjeldsen.

Formand beklager

Det var formand for DTL kreds 1, Thorkild Jensen, Hundelev, der udtalte til Lastbil Magasinet, at vognmanden ifølge hans oplysninger havde afhændet seks køretøjer. Den udtalelse dementerer han nu.

”Jeg beklager mine udtalelser og siger undskyld. Men med hensyn til CVR. numrene, så må man vel formode, at Styrelsen har orden i tingene. Det var der så tilsyneladende ikke,” beklager formanden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063