23948sdkhjf

Forhenværende vognmænd idømt fængselsstraf

Som en udløber af Kliplev sagen er Kurt og Kim Sørensen blevet dømt for momsunddragelse i forbindelse med aktiviteterne i sammenrendet af firmaer på Vestermarksvej, Kliplev.

29. januar 2002 satte Byretten i Holstebro første punktum i sagen mod Kurt Sørensen (adresse ukendt p.t., red.) og hans søn Kim Sørensen, Struer, for momsunddragelse i forbindelse med firmadriften i Kliplev, hvor der var biler indregistreret i tre firmaer, men kun fire tilladelser i det ene.

Kurt Sørensen inkasserede seks måneders fængsel og en tillægsbøde på 925.000 kroner, mens Kim Sørensen fik tre måneders fængsel og en bøde på 625.000 kroner for sin andel af ulovlighederne. De dømte ankede dog øjeblikkeligt for frifindelse ved Landsretten.

Får domsmandsretten i Holstebro medhold, og kan de dømte ikke betale, så vil bøderne blive ændret til forvandlingsstraf, så fængselsopholdet forlænges yderligere for far og søn.

Hus forbi

Transportfirmaerne, som opererede fra Kliplev, var K. S. Transport, Struer ApS, Kim Sørensen, Struer ApS og endelig en bil fra konkursboet Bentzen Transport ApS, Vejen.

I forbindelse med sagen er der ikke rejst sigtelser mod den ansvarlige leder med fire tilladelser i K. S. Transport, Erik Holger Hansen, Th. Martensens Eftf. A/S, Kolding, som overlod den daglige styring i Kliplev til Kurt Sørensen.

Th. Martensens Eftf. stod øvrigt som stifter af K. S. Transport.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062