23948sdkhjf

Lars Kjeldsen erkender ulovlighed

Formand Thorkild Jensen, Hundelev, tog mandag en kammeratlig samtale med vognmanden fra Frederikshavn, hvor han vedgik, at ikke alt var i orden. Det er det så til gengæld nu, mener vognmanden.

”Jeg ringede til Lars Kjeldsen, som erkendte, at der nok havde kørt er par biler mere, end der er tilladelser. Han fortalte også, at han nu af økonomiske årsager har afhændet seks af bilerne, fordi han ikke kunne finansiere dem,” siger formanden for DTL kreds 1, Thorkild Jensen, Hundelev.

Årsagen til de økonomiske problemer er købet af en 4-akslet Volvo med kran til en pris af 1,8 millioner kroner, som i øvrigt stod hos leverandøren i månedsvis, men den er nu leveret, efter hvad Lars Kjeldsen fortalte formanden.

Ingen tilladelser

Der var i fredags seks biler i enkeltmandsvirksomheden Holm & Kjeldsen Transport, men ingen tilladelser, og Færdselsstyrelsen kender i øvrigt ikke hverken firmaet eller dets CVR. nummer.

Thorkild Jensen gætter på, at det er bilerne fra Holm & Kjeldsen, der i løbet af tre dage er afhændet. Selv om det er tilfældet, frikender det i formandens øjne ikke Lars Kjeldsen for at have kørt ulovligt i flere år. Holm & Kjeldsen blev oprettet i 1998.

Thorkild Jensen finder heller ikke, at forholdet i K-Finans ApS er efter reglerne, når man i Færdselsstyrelsen ikke har K-Finans registreret på firmaets CVR. nummer, men alene personen Lars Kjeldsen med syv tilladelser.

”Jeg vil tjekke op på tingene igen, og så vil jeg bede seniorkonsulent i DTL Tim Hansen undersøge sagen,” siger formanden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11