23948sdkhjf

Lars Kjeldsen afviser beskyldninger

Flere kilder har over for Lastbil Magasinet luftet den tanke, at vognmanden fra Frederikshavn kendte til betalingsstandsningen hos New Trail. Lars Kjeldsen påpeger dog, at han har 400.000 kroner til gode. At han ikke dukkede op til de seneste møder afholdt af vognmændene vedrørende kørslen for speditøren, skyldes et princip.

”Jeg er nok den, der har flest penge til gode hos New Trail. Det drejer sig om 400.000 kroner for januar måned. Det vil også fremgå af mødet i Skifteretten i Sæby 20. februar,” siger Lars Kjeldsen, Fr. Jensens Eftf. Exportkørsel ApS, Frederikshavn.

Han er harm over, at vognmandskolleger har udtalt, at han nok blev forfordelt med penge, inden New Trail gik i betalingsstandsning, og han inviterer Lastbil Magasinet med i Retten for at få den oplysning sat på plads. Lars Kjeldsen havde seks biler kørende i Sæby.

Han forklarer samtidig, at det er korrekt, at der er relationer mellem Leif Kousholt, New Trail og Lars Kjeldsens familie. Lars Kjeldsens mor Lene Olstad Kjeldsen og Leif Kousholt figurer sammen i direktionen i det selskab, der hedder K-Finans ApS, Brønderslevvej 110 C, Frederikshavn.

Et princip

At Lars Kjeldsen ikke mødte frem til de sidste to møder sammen med de øvrige vognmænd, som kørte for New Trail, når der blev kaldt sammen for at diskutere priser og eventuelle problemer, har ifølge hans forklaring ikke noget at gøre med ovennævnte forhold. Det skyldes et princip.

Lars Kjeldsen blev væk, fordi han ikke mener, at det var stedet til at sidde og diskutere priser, når chaufførerne også var til stede og luftede deres utilfredshed med dette og hint.

”Jeg holder ikke møde på den måde,” siger han.

Fortsætter kørslen

Kilder fortalte også forleden til Lastbil Magasinet, at kørslen Sverige/Belgien for svenske Hallens flytter op til Frederikshavn fra New Trail.

”Jeg har kørt for dem i 20 år. Det har jeg lovet at blive ved med i en overgangsperiode for at hjælpe Hallens,” siger Lars Kjeldsen.

Han påpeger samtidig, at han fik sine penge for decemberkørsen hos New Trail, og at BG Bank ikke havde ret til at tilbagekalde dem. Han mener i øvrigt, at alle vognmænd nu har fået penge for december måned.

Læs desuden: ”Styrelsen siger ét – vognmanden noget andet.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047