23948sdkhjf

New Trail lukning med bagtanke?

Direktør Leif Kousholt fra New Trail ApS, der er i betalingsstandsning, fortsætter tilsyneladende ufortrødent i nyt regi med sin svenske samarbejdspartner Hallands. Kilden mener, øvelsen i Sæby alene gik ud på at vaske den økonomiske tavle ren.

New Trail ApS i Sæby har gennem lang tid kørt trailere Sverige/Belgien for det svenske firma Hallands, og det fortsætter direktøren Leif Kousholt tilsyneladende med fra et nyt domicil.

»Jeg ringede til Hallands for at høre på kørslen, men jeg fik at vide, at den tager Leif Kousholt med sig til Frederikshavn, hvor han indleder samarbejde med Lars Kjeldsen, Fr. Jensens Eftf. Exportkørsel ApS,« fortæller kilden.

Navnene Kjeldsen og Kousholt figurer i øvrigt sammen i selskabet K-Finans Aps, Brønderslevvej 110 C i Frederikshavn.

Fr. Jensens Eftf. Exportkørsel ApS bor på samme adresse og er et af de firmaer, som har kørt for New Trail ApS. Kilden kan nu bedre forstå, at vognmanden fra Frederikshavn aldrig mødte frem, når vognmændene samledes for at diskutere kørsel og priser hos speditøren.

Aftalt på forhånd?

»For mig ser det ud til, at betalingsstandsningen i New Trail var aftalt spil mellem Lars Kjeldsen og Leif Kousholt. Jeg gad vide, om Lars Kjeldsen også har penge til gode – eller om han fik sine inden lukningen,« påpeger kilden. Han vil sammen med andre kolleger nu sende bud til bobestyreren i New Trail for at rejse deres krav mod boet.

Vi følger op på sagen senere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062