23948sdkhjf

Aalborg-speditør undsiger Drejergård

Hos Thermo Scandia vil man gerne bevare sit gode navn og rygte, og speditør Mogens Nørholm pointerer derfor, at man aldrig har samarbejdet med Johnny Jørgensen, Horsens.

I det seneste nummer af Lastbil Magasinet er der et billede af de sørgelige rester fra Johnny Jørgensens firma Drejergård Transport, Horsens, inden leasingselskaberne fik de sidste stumper afhentet.

På pladsen på Uthvej, Horsens, stod blandt andet en køletrailer med påskriften Thermo Scandia International Transport og Spedition A/S.

For ikke at blive slået i hartkorn med Johnny ”Drejergård” Jørgensen og hans lidt blakkede forretningsmetoder vil speditør Mogens Nørholm, Thermo Scandia Aalborg gerne fastslå, at der på intet tidspunkt har eksisteret et samarbejde mellem Aalborg og Horsens.

En tilfældighed

Traileren på billedet stammer fra Jyske Leasing. Selskabet overtog den fra Fr. Jensens Eftf. Exportkørsel ApS, Frederikshavn, ved Lars Kjeldsen og leasede den videre til Drejergård, uden at den var hjemme omkring pladsen ved leasingselskabet. Lars Kjeldsen kørte en overgang for Thermo Scandia.

”Vi bad flere gange uden resultat om at få logoet fjernet. I fremtiden vil vi indføre den procedure, at vognmændene skal skrive under på, at de fjerner vort bomærke, inden de afhænder de trailere, der kører for os,” påpeger Mogens Nørholm.

Opmærksomme på problemet

Hos Jyske Leasing fortæller fuldmægtig Brian Nielsen, at man vil være lidt mere opmærksomme på problemet.

”Men det er lidt svært, fordi det er sjældent, vi ser traileren, når vores kunde køber den af en anden. Vi udsteder som regel kun finansieringen. Det er nemmere at føre kontrol med tingene, hvis det drejer sig om trailerudlejning, hvor traileren kommer hjem til service, inden den lejes videre,” mener han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062