23948sdkhjf

Stadig konflikt i Nordjylland

De to konfliktramte vognmænd i Tårs vil stadig ikke indgå overenskomst med SiD. Om 14 dage går Norsk Transportarbeiderforbund i sympatikonflikt.

11 af chaufførerne, der kører for vognmændene Kaj Aage og Jens Andersen fra Tårs ved Hjørring, er stadig i konflikt. Som vi skrev torsdag så havde SiD lagt op til en løsning af konflikten her og nu, så de konfliktramte kunne køre ud søndag aften. Men det krævede, at de to vognmænd skrev under på en aftale med SiD i fredags. Det skete ikke, og derfor fortsætter konflikten.

Peer Vestergaard Sall, forretningsfører i SiD's Transport- og Servicegruppe siger til Lastbil Magasinet, at udspillet nu er helt op til vognmændene fra Tårs, og at SiD nu har trukket det udspil tilbage, som man kom med tirsdag i sidste uge.

»Vi gav vognmændene et godt tilbud. Hvis de meldte sig ind i ATL pr. 1. juni, ville vi ikke stille krav om en eksklusivaftale. Men det tilbud er bortfaldet, og nu går vores kolleger i Norge ind i konflikten efter gældende regler, hvilket vil sige om 14 dage,« siger Peer Vestergaard Sall.

Kaj Aage Andersen og hans søn Jens kører med ca. tyve biler, hvoraf hovedparten kører for Danzas i Norge med trailere, som de henter i de nordjyske havne og kører videre sydpå.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062