23948sdkhjf

Leif Johansens selskab tvangsopløst

Efter flere år med negativ egenkapital har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen endelig sagt stop og sendt MKJ Handel ApS, Kolding i Skifteretten.

Direktør Leif Johansen, som i årenes løb er gået konkurs med adskillige selskaber i transportbranchen, har nu fået sit selskab MKJ Handel ApS sendt til tvangsopløsning i Skifteretten i Kolding.

Det bekræftes af jurist ved Skifteretten, Merete Schlüter, som skal have et møde med selskabets ledelse i næste uge.

"Først derefter beslutter jeg, hvad der skal ske med selskabet," siger Merete Schlüter til Lastbil Magasinet.

Røde tal i årevis

Som vi tidligere har skrevet her på siden, så har MKJ Handel ApS kørt med røde tal i årevis. Egenkapitalen har været tabt siden 1997, da den var i minus med 2,5 mio. kr. Året efter var minusset vokset til 4,5 millioner, i 1999 hed tallet minus 4,3 mio. kr., og i det senest offentliggjorte regnskab, der dækker år 2000, har selskabet en negativ egenkapital på 4.776.000 kr. I samme regnskab er gælden opgjort til et minus på 6.832.144 kr., hvoraf 4,5 mio. kr. er gæld til leverandører.

Leif Johansen har tidligere været involveret i konkurser og tvangsopløsninger med selskaberne B.F.A 1008 ApS, Spedition Kolding ApS (tidligere MKJ Transport & Spedition ApS), K.C. Transport ApS og Holdingselskabet Kolding ApS.

Selskab med nyt navn

I 1999 etablerede Leif Johansen selskabet MKJ Finans ApS, som for to måneder siden skiftede navn til MKJ, Kolding ApS. Samtidig fratrådte selskabets bestyrelse, der bestod af advokat Erik Hollesen (formand), Anni Bergendorff og Inge-Lise Borgdal Johansen.

Selskabet tegnes nu af direktøren, som er Leif Johansen. Firmaet har til huse på samme adresse som MKJ Handel ApS under tvangsopløsning, nemlig C F Tietgens Vej 7 i Kolding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062