23948sdkhjf

Tiltalt ville hjælpe kommende vognmænd

En af de tiltalte i svindelsagen fra Odense ville undervise på vognmandskursus.

Søren Damgaard Brøner, der er en af de seks tiltalte i den store svindelsag, som i disse uger oprulles ved Retten i Odense, havde planer om at ville hjælpe de kommende vognmænd, der tager vognmandskursus på DTC-U i Vejle.

Det kom frem ved Retten i Odense i går, hvor der blev afspillet båndede samtaler mellem Søren Damgaard Brøner og bl.a. nogle af de andre tiltalte i sagen.

I en båndet telefonsamtale, som Søren Brøner havde med revisoren CK, der også er tiltalt i sagen, siger Brøner til CK: “Jeg har noget, der kan give 30-40.000 i løn om måneden - i hvert fald, ved siden af det andet.”

Brøners idé var at tilbyde de kommende vognmænd en “færdig pakkeløsning”, hvor de kunne få rabat på f.eks. leasing, diesel mv. Han forestillede sig, at han kunne få lov til at “undervise” med sit koncept 1-2 timer på hvert vognmandskursus.

»Det var ikke ret mange i hver klasse, der skulle gå med, for at det kunne give penge,« forklarede Søren Brøner i Retten om projektet, som CK skulle hjælpe ham med. Han erkendte dog, at der var tage om en “luftig idé”, der befandt sig på tegnebordsstadiet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063