23948sdkhjf

Rygaard overtager Rygaard

Familien Rygaard overtager hovedparten af aktiviteterne i Team Rygaard A/S under konkurs.

Efter daglange forhandlinger med bl.a. advokat Hans-Jørn Andersen, der er kurator i konkursboet, faldt det sidst på dagen i går på plads, at et nydannet selskab, Rygaard Transport & Logistic A/S overtager de fleste aktiviteter i det konkursramte Team Rygaard A/S. Desuden overtager man datterselskabet Carl Gregersen Distribution A/S, Grenå.

Rygaard Transport & Logistic A/S ejes af Jørn Rygaard, Gert Rygaard og Helle Rygaard Andersen, som alle vil være med i den daglige drift. Det nye selskab etableres med en ansvarlig kapital på 7,5 millioner kroner.

Tabte 20 millioner

Kurator har endnu ikke overblik over aktiver og passiver i boet efter Team Rygaard A/S. Det står dog fast, at hele selskabskapitalen på 20 millioner kroner er tabt, og at det var selskabet selv, der indgav konkursbegæring.

Det ligger endvidere fast, at den administrerende direktør i Team Rygaard A/S, Chr. Løche Andersen ikke får nogen plads i det nye selskab.

De aktiteter, som det nye selskab overtager, drejer sig om den indenlandske distributionskørsel med bl.a. kølebiler.

Som vi skrev i går, så har Frode Laursen købt Hellestrups kranafdeling, mens Johs. Rasmussen Svebølle har købt tankafdelingen. Hellestrup Transport & Spedition A/S blev overtaget af Team Rygaard A/S 1. oktober 2001.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063