23948sdkhjf

Øget samarbejde i Padborg

Områdets transportvirksomheder vil i højere grad samarbejde om bl.a. markedsføring, vagtordning og telefoni.

Virksomhederne i Padborg vil nu samarbejde endnu mere om markedsføring af den brede vifte af speditions-, transport- og serviceydelser, der er koncentreret i området. Det sker ved at etablere et fælles driftsselskab, Padborg International Transportcenter A/S (PIT), med foreløbig 72 virksomheder som aktionærer. Selskabet har i dag 72 aktionærer, primært fra Padborg, men også enkelte fra bl.a. i Flensborg og Aabenraa.

Foruden markedsføring vil man bl.a. samarbejde om en fast vagtordning, der patruljerer med hunde og kommer omkring i hele transportcenteret om natten og i weekender.

Et andet samarbejdsområde er muligheden for at lave fælles aftaler på de store omkostnings– og tidskrævende ydelser i den enkelte virksomhed, f.eks. telefoni, rengøring, el, gas m.v.

PIT kontoret skal etableres på Toldområdet midt i Transportcenteret, hvor alle besøgende lastbiler naturligt kommer til. Herfra vil man kunne servicere såvel vognmænd, chauffører og logistik–virksomheder, oplyser PIT i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.189