23948sdkhjf

La Cima levede af Peter Hornbæk

Det kontroversielle vognmandsfirma fra Langeskov levede så at sige af at køre for Peter Hornbæk International Transport & Spedition, Herning.

Forhenværende La Cima chauffører berettede tidligere over for Lastbil Magasinet, at Peter Hornbæk udover at skaffe kørsel også foretog deres lønafregning, og det var også speditøren, som forsynede dem med dieselkort.

Det fremgår også af kurators redegørelse, men han er endnu ikke kommet til bunds i, hvordan fordringerne stiller sig.

Den omfattende mellemregning med Peter Hornbæk er endnu ikke opgjort. Peter Hornbæks advokat har meddelt, at konkursboet ikke har noget tilgodehavende, men der er ikke fremlagt dokumentation herfor. Det er endvidere uafklaret, om der i forbindelse med afregninger fra Peter Hornbæk er omstødelige dispositioner, hvilket afventer en redegørelse fra La Cimas tidligere revisor, skriver Sten Møller.

Trailer forsvundet

Primo 2001 forsvandt en trailer til en anslået værdi på 200.000 - 250.000 kroner. Den var lejet hos Peter Hornbæk, Herning, som har krævet erstatning og modregnet kravet i La Cimas tilgodehavende.

Det er uafklaret, om denne modregning er berettiget, og om der fremkommer nogen forsikringsdækning, hvilket der i øjeblikket korresponderes om, skriver Sten Møller.

Han påpeger samtidig, at konkursboet ikke har noget økonomisk tilgodehavende hos en anden af La Cimas samarbejdspartnere, DFDS.

Læs også artiklerne "La Cima kreditorer får økonomisk bet" og "La Cima hus på tvangsauktion".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062