23948sdkhjf

Torben Huss sælger ud

Jens Konrad, Silkeborg har overtaget tankvognsafdelingen fra Torben Huss.

Vognmandsfirmaet Jens Konrad A/S i Silkeborg har med virkning fra 1. januar overtaget tankvognsafdelingen hos Torben Huss A/S i Lystrup ved Århus.

Salget omfatter fem tankvogne og én trækker. Det drejer sig om tre tiptanke og to bundudløbere til transport af sand. Chaufføren på trækkeren følger med over til Jens Konrad, ligesom en del af kunderne.

Direktør Jesper Nørskov fra Jens Konrad A/S siger til Lastbil Magasinet, at Torben Huss A/S har valgt at styrke sine kerneområder, hvortil tankvognskørsel ikke hører, og samtidig passer tankvognene godt ind hos Jens Konrad, som i forvejen har 15 tankvogne.

I Lastbil Magasinet nr. 1/2002, der udkom ved årsskiftet, udtalte Jesper Nørskov, at Jens Konrad A/S var interesseret i at opkøbe andre vognmandsforretninger, der kørte med silotankvogne, eller som havde entreprenørkørsel på programmet.

»Vi har dog ingen konkrete planer om yderligere samarbejde, men samtidig skal dette skridt ses som første trin i en fleretrinsraket, som vi ønsker at sende til vejrs,« siger Jesper Nørskov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078