23948sdkhjf

Mange penge til gode hos Drejergård

En chaufførs ansættelsesforhold hos Drejergård Transport har ifølge fagforeningen kostet ham cirka 150.000 kroner i ren underbetaling. Selv om Johnny Jørgensen nu nærmer sig den økonomiske afgrund, vil forlydender vide, at han vil på vejen igen.

Chauffør NN er stabil i ansættelsen. Han var med hos Drejergård Transport, Horsens fra november 2000. Søndag før jul sidste år fik chaufføren så at vide af Johnny Jørgensen, at han kunne stille bilen. På grund af økonomisk uføre lukkede vognmandsvirksomheden 31. december 2001.

Formanden for SiD, Struer har indtil nu kun haft tid til at kigge løst på chaufførens lønsedler, men han kan konstatere, at der mangler penge – mange penge - i lønudbetalingerne.

”Jeg var ude 300 dage om året, og jeg har en indkomst på 320.000 kroner. Da jeg kom hjem lige før jul, sagde Johnny Jørgensen, at jeg skulle tømme bilen. Begrundelsen var, at han ikke kunne få tingene til at køre økonomisk længere,” fortæller NN. Han vil gerne være anonym, fordi han nu skal ud og søge nyt arbejde.

Involveret med Scan-Køl

Godt et års tid. Så længe drev Johnny Jørgensen vognmandsvirksomhed – altså med tilladelser, for forud gik flere måneder, hvor han kørte uden tilladelser for flere forskellige speditører. Mindst tre leasingselskaber har haft materiel kørende hos Drejergård.

En kilde har nu oplyst til Lastbil Magasinet, at Jørgen Østergaard Nielsen, alias det konkursramte Scan-Køl Transport ApS i Ejstrupholm, også er involveret med Johnny Jørgensen via Scan-Køl Spedition ApS, som er stiftet af Jørgen Østergaard Nielsens hustru Linda Margrethe Nielsen. Hun sidder også som direktør i speditionsselskabet.

Kilden fortæller, at Johnny Jørgensen har kørt med cirka 22 biler hos Scan-Køl Spediton, og at Drejergård desuden har leaset en håndfuld biler, som egentlig enten tilhører, eller i første omgang er leaset af, Jørgen Østergaard Nielsen, Linda Margrethe Nielsen eller Scan-Køl Spedition.

Scan-Køl biler på Drejergård tilladelser

Med hensyn til konstellationen Jørgensen/Østergaard Nielsen fastholder kilden, at der har kørt Scan-Køl biler med Drejergård tilladelser, og at Johnny Jørgensen skulle lukke sin forretning i Horsens uden de store armbevægelser.

Derefter skulle han så stå for tilladelserne i et selskab, som snart ser dagens lys.

Nu vil vognmand Johnny Jørgensen så ikke snakke med Lastbil Magasinet. Vi ville ellers gerne have spurgt ham, om de nævnte forlydender er korrekte.

Det kan så lige tilføjes, at vognmandens hustru Kirsten Jørgensen satte sit bolighus til salg sidste efterår for otte millioner kroner inklusive møbler og tæpper. Inden en køber kom på banen udbrændte både forretning og lager.

Ejendommen Uthvej 49 ejes af Kirsten Jørgensen og har ifølge vurderingen en ejendomsværdi på 5.1 millioner kroner og en grundværdi på 156.900 kroner.

Læs også dagens anden artikel: ”Indbetalingerne fra Drejergård udeblev.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047