23948sdkhjf

Drejergård har problemer

Chaufførernes Fagforening har et par krav, som de gerne vil have indfriet hos vognmandsfirmaet fra Horsens. For en måneds tid siden var der igen brand i familien Jørgensens bolighus, og i går hentede Nordfyns Finansieringsselskab deres køretøjer.

”Det er efter gensidig overenskomst med Johnny Jørgensen, at vi hentede vores udstyr hjem, så det skete i god forståelse,” siger direktør Morten Larsen, Nordfyns Finansieringsselskab.

Lastbil Magasinet blev forleden kontaktet af en tidligere chauffør hos Drejergård Transport, Uthvej 49, Horsens.

Han kunne fortælle, at finansieringsselskabet den 2. januar ville afhentede sit materiel i Horsens. Det drejer sig om cirka en halv snes køretøjer.

Drejergård Transport er velkendt af læserne blandt andet i forbindelse med, at ejeren Johnny Jørgensen af Foreningen af Danske Langtursvognmænd blev anmeldt for at drive virksomhed i flere måneder, inden han via Færdselsstyrelsen blev udstyret med tilladelser.

Flere problemer

Selv da de ønskede papirer var i hus, fortsatte uregelmæssighederne med kørsel med ti køretøjer registreret til firmakørsel i hustruen Kirsten Jørgensens møbelforretning – ligeledes på Uthvej.

Bolighuset blev i øvrigt genåbnet sidste sommer efter en omfattende brand. Her for en måneds tid siden brændte så både det indvendige i forretningen og lageret. Ifølge beredskabschefen ved Horsens Kommune efterforsker politiet p.t. brandårsagen.

Udeblivelsesdom

Endelig har Johnny Jørgensen også problemer med Chaufførernes Fagforening, Horsens. Én af sagerne har i første omgang kostet vognmanden en udeblivelsesdom, og nu arbejder fagforeningen på en ny sag.

Lastbil Magasinet kontaktede i går Johnny Jørgensen telefonisk, men han lagde røret på. Derfor ringede vi op igen øjeblikkeligt, men da var telefonsvareren sat til. Der blev dog lagt den besked til vognmanden, at hvis han ønskede at kommentere på tingene, var han velkommen til at ringe. Det skete ikke.

Lastbil Magasinet følger op på sagen i morgen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063