23948sdkhjf

DSV ejer nu hele Dansk Jordrens

Har overtaget hele aktiekapitalen ved årsskiftet.

Erhvervelsen af aktieposten i Dansk Jordrens A/S er en fortsættelse af planen om samkøring af selskabet med DSV Anlæg, Teknik & Miljø A/S og KK Miljøteknik A/S for at udnytte mulige synergier og samdriftsfordele selskaberne i mellem og specielt med henblik på snarlig fusion af KK Miljøteknik A/S og Dansk Jordrens A/S.

Det skriver DSV i en fondsbørsmeddelelse, efter at bestyrelsen på et bestyrelsesmøde den 31. december 2001 udnyttede sin bemyndigelse i vedtægternes § 4 c og vedtog at udvide selskabets aktiekapital med DKK 33.886 nye B-aktier til ialt DKK 41.540.412, heraf B-aktiekapital DKK 40.500.012.

Emissionen var rettet mod en mindretalsaktionær i Dansk Jordrens A/S, der umiddelbart forinden ved aktiebytte med DSVs datterselskab, DSV Miljø & Egenproduktion A/S havde overdraget sin aktiepost stor nominelt DKK 300.000 i Dansk Jordrens A/S. Aktieposten udgør 4,33% af aktiekapitalen i Dansk Jordrens A/S. Mindretalsaktionæren erhvervede herved en aktiepost stor DKK 28.400 i DSVs helejede datterselskab, DSV Miljø & Egenproduktion A/S. Den nyerhvervede aktiepost blev herefter overdraget til DSV imod at mindretalsaktionæren tegnede forannævnte kapitaludvidelse på DKK 33.886 nye B-aktier.

DSV ejer herefter, via datterselskabet DSV Miljø og Egenproduktion A/S, hele aktiekapitalen i Dansk Jordrens A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047