23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kantbuk og pladepresning med Kawasaki Robot

Udløber
28. september 2024

Toftlund Maskifabrik A/S tilbyder 3 meters kantpresning og pladebukning med Kawasaki -Robot af højeste kvalitet, og vi kan derfor bukke og presse ensartet og effektivt til fornuftige priser i længder op til 3 meter.

Vores Amada kantpresser med robotarm & automatisk bombering, samt integreret bukke / klemme-værktøj gør at vi kan gøre komplicerede emner fix og færdige. Styringen i 3D som er magen til de manuelle pressere, sikrer en meget avanceret og fleksibel kantpresning, og grundet blandt andet med lasersikkerhed, må den i pressegang, må køre tre gange hurtigere end mange konkurrenters. Til sidst stabler og pakker robotten emnerne færdigt på pallen som herefter er klar til afsendelse.

Pladebukning med 3D-simulation

Har du behov for pladebukning eller kantpresning, ligger vi inde med den nyeste og mest avancerede type styring for pladebukkere både med & uden robot, som sikrer, at bukningen sker ensartet, effektivt og uden fejl. Vores robot-bukkecelle gør os i stand til at bukke i høj kvalitet, samtidig med at vi holder et lavt prismæssigt niveau.

Inden en pladebukning importerer vi tegninger til bukke softwaren, som danner en komplet 3D-simulation. Dermed kan softwaren beregne om udfoldningerne passer, inden vores pladebukninger går i gang. Simulationen sikrer, at alle parametre bliver tilrettet efter maskinen, så alle fejl minimeres til et absolut minimum.

Stor ekspertise med kantpresning

Vi har stor erfaring i at arbejde med kantpresning og har derfor anskaffet den nyeste teknologi til at sikre den mest optimale betjening.

Kantbukker, Amada CNC

Buk: 170 tons. Med manuel i og udlægning af Materiale. Vores kantbukker trykker med 170 tons over 4 meter, med 8 automatiske akser. Automatisk bagstops fremføring.

Kantbukning stål
Kantbukning rustfri stål
Kantbukning aluminium
Kantbukning andre metalplader
Vi kan desuden lave specielle bukkeværktøjer til specielle faconer. Kantbukning kan udføres præcist, og har en meget høj grad af gentagen nøjagtighed.

Kontakt os omkring pladebukning og kantpresning i dag. Ring på telefon 7383 2030 eller skriv til vores e-mail info@tmas.dk, hvis du vil høre mere om kantpresning og pladebukning, både med og uden robot.

Toftlund Maskinfabrik A/S
Gøttrupvej 15-19
6520 Toftlund
Tønder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14525076
P nummer: 1001993460

Kontaktperson

Henrik Clausen
Direktør
+45 73832034 hfc@tmas.dk

Send til en kollega

0.047