23948sdkhjf

40 nye p-pladser på vej til lastbilchauffører langs Fynske Motorvej

Vejdirektoratet er godt i gang med at skabe plads til flere lastbiler på rastepladser langs motorvejene. Nu er turen kommet til Fyn, hvor arbejdet med at anlægge 40 nye p-pladser netop er gået i gang ved Rønninge øst for Odense.

På Rønninge Nord, der ligger langs Fynske Motorvej i vestgående retning, bliver rastepladsen udvidet med 21 nye parkeringspladser, så der fremadrettet er 31 pladser til lastbiler. På den modsatte side af motorvejen ved Rønninge Syd kommer der 19 nye parkeringspladser, så der i fremtiden er plads til, at 29 lastbiler kan holde på rastepladsen samtidig.

Samlet set giver det en fordobling i antallet af p-pladser på de to rastepladser.

Udover de nye parkeringsmuligheder bliver rastepladserne også udstyret med flere skraldespande og et større antal lysmaster. Samtidig bliver det eksisterende fortov forlænget, så alle kan komme tørskoet til toiletbygningerne eller picnicområdet.

Parkeringspladserne til personbiler på rastepladserne er ikke omfattet af udvidelsen.

Vejdirektoratet forventer at være færdig med udvidelsen af de to rastepladser til oktober.

Fakta om projektet

Udvidelsen af rastepladsen ved Rønninge Syd og Nord udspringer af ”Infrastrukturplan 2035”, hvor der er afsat en pulje på 65 millioner kroner til at øge parkeringsmulighederne på ni rastepladser langs motorvejsnettet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066