23948sdkhjf

Nu skal del af Fynske Motorvej skal have ny asfalt: Risiko for kø

Vejarbejde i de kommende to uger

Vejdirektoratet går onsdag 17. april og cirka to uger frem i gang med at lægge ny asfalt på E20 Fynske Motorvej ved Nørre Aaby. Arbejdet vil primært komme til at foregå om natten for at genere trafikanterne mindst muligt.

Arbejdet finder sted i vestgående retning mellem rampeanlæg 57 Nørre Aaby og rampeanlæg 58a Middelfart Ø.

Først bliver den gamle belægning affræset, så man kan reparere den underliggende belægning. Derefter bliver der udlagt ny og mere klimavenlig asfalt, og til sidst bliver der påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Arbejdet vil blive udført som aften- og natarbejde primært mellem kl. 20 og 6, så trafikken bliver påvirket mindst muligt.

Ved aften- og natarbejdet vil vestgående trafik blive ledt over i østgående spor med ét farbart spor i vestgående retning og to farbare spor i østgående retning.

Tilkørselsrampen fra rampeanlæg 57 Nørre Aaby i vestgående retning vil være spærret i arbejdsperioderne. Ved spærring af rampen vil der være skiltet med omkørsel.

Rasteplads Lillebælt N vil også blive afspærret i arbejdsperioderne.

Arbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanterne på grund af omkørslen vil få en forlænget rejsetid.

I dagtimerne, hvor der ikke arbejdes på strækningen, vil vejen være åben for normal trafik. Dog vil der være hastighedsbegrænsning på 80 km/t de steder, hvor der skal køres på fræset overflade eller ved manglende striber.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109