23948sdkhjf

Prognose: Her er der risiko for kø og ekstra transporttid

Særligt onsdag eftermiddag er der pres på

Kristi himmelfartsferien er få dage væk, og for mange er det ensbetydende med forlænget weekend og en tur i sommerhus. Særligt onsdag eftermiddag giver de mange biler på vejene risiko for kø og ekstra rejsetid.

Mange tager afsted efter arbejde, og det betyder, at ferietrafikken blander sig med eftermiddagens myldretidstrafik.

Presset på vejene vil være størst onsdag mellem kl. 14 og 19, mens der også er risiko for tæt trafik og mindre kødannelser torsdag kl. 11-14, meddeler Vejdirektoratet. For begge dage gælder det, at trafikken hovedsageligt vil bevæge sig fra hovedstadsområdet mod Jylland via Fyn og Sjællands Odde.

Den øgede trafikmængde til og fra de store sommerhusområder i Danmark vil især sætte sit præg på trafikken langs den jyske vestkyst, nær Skagen og i Nordsjælland. Forvent derfor tæt trafik på de store rejsedage på rute 11 mellem Ribe og Ringkøbing, rute 40 ved Skagen, rute 16 Hillerødmotorvejens forlængelse og rute 21 til og fra Sjællands Odde.

Vejdirektoratet er lige nu i gang med at udbygge motorvejen mellem Vejle og Skanderborg på en ca. 38 km lang strækning. Det kan også give anledning til forlænget rejsetid, da der vil være trafikale restriktioner langs strækningen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078