23948sdkhjf

BP med nyheder og kendte produkter

Igen i år deltager BP Trailer på Transport 2023, og det bliver som altid med en række spændende produkter og løsninger, som gæsterne kan kigge nærmere på ved at svinge forbi standen i Hal M.

Blandt andet vil BP Trailer vise et nyt produktsegment inden for FRC-isolerede opbygninger fra forhandlerens nye leverandør i Tyskland, Kiesling Fahrzeugbau GMBH. Kiesling har stor fokus på køleisolerede opbygninger med løsninger, der gør chaufførens hverdag nemmere.

- Vi kom i 2022 godt fra start med produktet og ser frem til at kunne fremvise produktet på Transport 2023. Vi vil også have et par af vores kendte produkter på standen fra vores leverandører Doll Fahrzeugbau, Dennison Trailers fra Irland og Fellechner Fahrzeugbau med hver deres kundetilpassede løsninger, siger Dan B. Thielsen, indehaver af BP Trailer.

Dan B. Thielsen har arbejdet hos BP Trailer i et par år og overtog i begyndelsen af 2023 firmaet fra brødrene Jørgen og Jens Erik Platz, som dog stadig er tilknyttet som konsulent.

- Vi ser frem til at deltage på messen og møde vores gamle samt nye kunder, som vi vil byde velkommen på vores stand, siger Dan B. Thielsen.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097