23948sdkhjf

Håndfuld hollændere på vej til maskinstation

Med en voldsom stor maskinpark af mejetærskere, traktorer, såmaskiner, roeoptagere, gyllespredere, ballepressere og en masse andre landbrugsmaskiner lever Døllefjelde Maskinstation til fulde op til sit navn.

Døllefjelde Maskinstation fik sin første lastbil i 2015. Året efter kom der én mere til, og for et par år siden yderligere en. Siden sommerferien er det gået rigtig stærkt, hvor vognparken er suppleret med yderligere fire nye lastbiler i form af DAF XF-bogietrækkere fra den nye NGD-generation (New Generation DAF), og endnu en ny DAF XF er bestilt, så flåden snart når op på otte lastbiler.

- Vi ser hele tiden efter muligheder for at udvide aktiviteterne, og her fokuserer vi nu på at udvide transportaktiviteterne for vores kunder, fortæller Simon Ludvigsen.

Han har de seneste fem år ejet Døllefjelde Maskinstation, der ligger ca. 10 km syd for Sakskøbing på Lolland. Han overtog i 2017 maskinstationen fra sin far Kurt Ludvigsen, der grundlagde den i 1977. Maskinstationen har i de mellemliggende år udviklet sig fra en lille virksomhed med et par medarbejdere til i dag at fuldtidsbeskæftige 25 mand og et stort antal afløsere i de forskellige så- og høstsæsoner.

Fakta om de nye DAF XF 530 FTR 6x2 til Døllefjelde Maskinstation:

 

Drivline: MX13-motor på 530 hk/2.600 Nm i de to højeste gear/2.500 Nm i alle øvrige gear. 12-trins TraXon 12TX2620-gearkasse med udveksling fra 16,7-1,0, direkte topgear, fuldautomatisk gearskiftesystem. Enkeltreduceret bagtøj med 2,93:1 i udveksling.

Førerhus: Højt placeret XF-førerhus med sovekabine og højt tag, én køje. Luxury Air førersæde. LED-forlygter. Traditionelle sidespejle samt digitalt Cornerview nærzone- og frontkamera.

Opbygning: standard trækker-opbygning med drejeskammel, to-strengs hydraulikanlæg, 450 liter brændstoftank, værktøjsskabe, hydraulikolietank placeret bag førerhuset. Opbygningen er udført af Hydraulikbilen i Nykøbing F.

Bilerne er leveret af Nyscan Trucks i Sakskøbing v/servicekonsulent Steen Pedersen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219