23948sdkhjf

Erfaren lastbilmand skifter til DAF og Nyscan Trucks

Autoriseret DAF salgs- og serviceforhandler Nyscan Trucks i Køge har ansat Ronnie Christensen (46) som ny salgschef for DAF-salget øst for Storebælt. Ronnie Christensen kommer senest fra en stilling som salgskonsulent i mere end 10 år sammenlagt for Mercedes-Benz-lastbiler, men inden da har han også i perioder solgt Scania- og Renault-lastbiler.

 

Ronnie Christensen har stort set beskæftiget sig med lastbiler i hele sin karriere. Han er oprindeligt uddannet Mercedes-Benz-lastbilmekaniker på det daværende Mercedes-Benz-lastbilværksted i Gladsaxe men er ud af vognmandsfamilie og kom efter sin uddannelse ”hjem” til familiefirmaet Orla Christensen & Sønner A/S i Karlslunde. Her fik han et bredt indblik i vognmandsbranchen og arbejdede både med disponering og drift som hhv. kørselsleder og værkstedsansvarlig for en flåde på op til 65 lastbiler. Ronnie var også ansvarlig for køb og salg af vognmandsforretningens vognpark, som dengang også omfattede en hel del DAF-lastbiler. Undervejs arbejdede han også et år som mekaniker hos det daværende DAF København.

 

- Jeg har længe søgt en stærk salgsprofil til Nyscan Trucks, og med Ronnie har vi fået en rigtig god holdspiller på DAF-holdet, siger adm. dir. Kasper Rasmussen fra Nyscan Trucks.

 

- Med sin baggrund har Ronnie Christensen et stort kendskab til vognmandsbranchens behov for både driftsøkonomiske og konkurrencedygtige lastbilløsninger, og han har et stort produktkendskab til både lastbiler og opbygninger. Med sin tekniske baggrund vil han hurtigt lære DAFs produktprogram at kende, så han kan rådgive kunderne på bedste vis, fastslår Kasper Rasmussen.

 

- Med DAF’s nyeste lastbilgeneration i form af de tunge DAF XF, XG og XG+-lastbiler til regional og international langturskørsel og senest den helt nye DAF XD-serie til distributions- og entreprenørkørsel står DAF rigtig stærkt på markedet, siger Ronnie Christensen.

 

- Nu har DAF potentiale til en langt større markedsandel i Danmark, og jeg ser frem til at bidrage til at udbygge Nyscan Trucks og DAFs markedsandel på Sjælland og Lolland-Falster, tilføjer han.

 

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205