23948sdkhjf

- Har aldrig hørt noget så langt ude i hampen

- Jeg kan se her på lastbilmagasinets hjemmeside, der er et spørgeskema ang. hvem man vil stemme på, ser man det igennem, så ser jeg ca. 12 partier som er overflødige, og her glimre DF da ret tydeligt igennem.

Jeg har da heller aldrig hørt noget så total langt ude i hampen, som at udenlandske lastbiler kun må kører i mellem kl. 22.00 og 05.00, det bliver sgu da samme restriktioner vores egne biler vil blive sanktioneret med i andre lande.

Og hvordan skulle de levere varerne? Kunden har da lukket midt om natten.

Men det står jo på samme mål, som det forslag fra DF om ghettobøder, som skulle være ekstra dyre end i det øvrige del af landet. Også komplet tåbeligt foreslag.

Men serieforbrydere, danske som udenlandske der kan man øge straffen. Almene borgere der er ukendte i kriminel henseende, skal sgu straffes ens, uanset om de bor i Bælum, Højbjerg eller Gellerupplanen.

Det eneste jeg kan se er, at Stefan Schou som repræsenterer danske transportører, han har da fuldstændig ret i sin udlægning af sagen. Og jeg ser, DF tilhører mere og mere, de partier der har gjort sig selv overflødige med deres meget specielle holdninger.

Lad os ikke være så egoistiske når vi skal til valg, se valget i en bredere helhed, og stemme på de partier der har jordforbindelsen, og ikke ekstremisterne, for det bringer alligevel ikke noget samarbejde.

Niels Jørgen Nielsen

Lyrevej 8, Vorup
8940 Randers

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112