23948sdkhjf

Entreprenør får leveret nyt 3-akslet grej

Entreprenør Bjarne Larsen ApS er kørt med deres nye Kel-Berg 3-akslet tipkærre med 3-vejs tip fra Lastas i Hedensted. Entreprenør Bjarne Larsen ApS har lige afholdt 25 års jubilæum. De startede med en gravemaskine og kloakopgaver, som de også kan tilbyde i dag. Med tiden har de fået 7 lastbiler, der kører asfalt, sand og grus omkring Skive og Midtjylland.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejset i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, højde justerbar 4 x 50 mm og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Tophængte sider fremstillet i 40 mm alu. profiler, med bundhængsler så de kan klappes ned, sidehøjde på 1.180 mm, to-delt bagklap, øverste del fremstillet i 40 mm alu. profiler 880 mm høj, nederste del fremstillet i 6 mm Hardox stål 400 mm høj og virker som asfaltskuffe ved åbning, bagklappen er elektromatisk luftbetjent, front fremstillet i 3 mm 690 stål med 2 stk. udvendige rundstænger som trin samt 2 stk. indvendige U-profiler som trin, bund fremstillet i 5 mm Hardox og beklædt med 15 mm kunststof i bund.

Kel-Berg kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring.

Der er monteret lift på 1. og 3. aksel og kærren har en tilladt totalvægt på 24.000 kg. Kærren er leveret med en blå 880g/m2 rullepresenning monteret på 70 mm alu. rør.

Den nye tipkærre er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125