23948sdkhjf

Walking Floor til Ikast

Peder Østergaard & Søn har afhentet deres super flotte nye Kel-Berg/Knapen 4 akslet Walking Floor trailer med aut. rullepresenning ved Lastas i Hedensted.

Peder Østergaard Transport blev grundlagt i 1976 og i 2002 overtog sønnerne Henrik og Michael Østergaard, der valgte at ændre firmanavnet til Peder Østergaard & Søn A/S. De har i dag 14 ansatte og 12 lastbiler, samt forskellige læssemaskiner på de jyske veje. De løser en bred vifte af opgaver med f.eks. bulktransport, spedition, containertømning, skibstømning, træflis, køb/salg af spåner og træpiller. Derudover har de et lagerhotel på godt 2.000 m2 der kan lejes til mange formål, men har fordele i bioprodukter som flis, træpiller og spåner.

Chassis opbygning: Opbygget på et selvbærende stålchassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen og klapbar cyklistværn i begge sider.

Kasse opbygning: Siderne er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiumssider som er fuldsvejst indvendig, special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-2 bundsystem med 8 mm alu. bundbrædder i glat udgave, med CF betjening, bagdøre i alu.profiler med 3-trins stige under, monteret kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran aksler samt 3 m stige og stopklodser, med aut. Rullepresenning og mandskabsluge i front.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring, samt hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er hævbar, samt 4. aksel selvstyrende. Traileren har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

Den nye Walking Floor trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094