23948sdkhjf

Nye funktioner skal gøre livet endnu nemmere for Iveco-chauffører

Iveco har introduceret nye funktioner i den seneste version af Iveco ON Easy Way-appen, der er udviklet til at forbedre førerens dag i Iveco S-Way-serien af tunge lastbiler ved at gøre det muligt for dem at styre førerhus- og køretøjsstyringsfunktionerne på deres mobile enhed samt få adgang til et væld af digitale Iveco ON-tjenester.

De nye funktioner forbedrer førerens oplevelse yderligere og letter deres interaktion med køretøjet.

Den nye udgivelse introducerer pushmeddelelser om køretøjets helbred og brugeroplysninger. Meget vigtigt er det, at de vil blive brugt til at informere føreren om eventuelle Control Room-advarsler og Over the Air-opdateringer, hvilket hjælper dem med at afværge nedbrud og maksimere køretøjets oppetid. Meddelelserne vises, som på andre apps, på førerens mobile enhed med en rød prik og kan også læses på infotainmentsystemet.

Derudover er pushmeddelelser nu integreret med Iveco Driver Pal, så når føreren stemmeaktiverer en fjernbetjent førerhuskommando såsom klimaplanlægning eller opvarmning gennem Amazon Alexa, vil de kunne modtage bekræftelse via en pushmeddelelse i Easy Way-appen.

De øvrige nye funktioner har til formål at lette parring af enheder. Chaufførernes feedback har indikeret behovet for en hurtig måde at parre enheder med køretøjet på, uden at man skal finde lastbilens VIN-nummer og indtaste det manuelt. Dette kan nu gøres ved blot at bruge appen til at læse en QR-kode, der vises i "Køretøjssektionen" i infotainmentsystemet på Iveco S-Way-lastbilerne. Iveco ON Easy Way-appen har også forbedret guiden til at parre Alexa-mikrofonen og bruge førerens stemmebetjente hjælpemiddel Iveco Driver Pal.

- Iveco ON Easy Way-appen er et glimrende eksempel på vores kundecentrerede tilgang til udvikling, Vi har designet den specifikt for at gøre vores chaufførers liv lettere, og den udvikler sig for at opfylde deres nye krav. Vi søger konstant deres feedback og forslag og holder øje med den bedste praksis i forskellige sektorer for at forbedre appen set fra deres perspektiv og forbedre deres brugeroplevelse, siger Carsten Sørensen, salgschef for tunge lastbiler hos Iveco Danmark.

Iveco ON Easy Way-appen blev introduceret på Iveco S-Way ved lanceringen i 2019 for at give et enkelt kontaktpunkt til styring af kabine- og køretøjsfunktioner og har konstant udviklet sig med forbedringer og tilføjelsen af nye funktioner og digitale tjenester. Disse omfatter integrationen af Iveco Driver Pal, der gør det muligt for føreren at interagere med køretøjet gennem stemmekommandoer, hvilket hjælper dem med at holde fokus på vejen og dermed forbedrer sikkerheden.

Appen kan også bruges til at betjene kabinefunktionerne såsom aircondition, belysning og medier, hvilket forbedrer førerens komfort. Det giver også adgang til Driving Style Evaluation, der hjælper dem med at forbedre deres kørestil med forslag om sikker kørsel, brændstofeffektivitet og køretøjets sundhed. Iveco ON Easy Way-appen forbinder også føreren direkte til Remote Assistance Services for at programmere Over the Air-opdateringeraf bilens software. I tilfælde af nedbrud kan føreren bruge den til at kontakte Iveco Assistance Non-Stop, 24-timers assistancetjenesten. Endelig kan man nemt få adgang til den komplette Iveco-brugervejledning i appen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219