23948sdkhjf

Den første løve i Jylland med MAN OptiView leveret til vognmand

MAN i Herning har for nylig leveret denne flotte nye MAN TGX 26.470 6x2/2 til Engsig Transport i Ikast.

Som altid, når Leif Engsig er på indkøb, bliver der ikke indgået kompromisser, og i dette tilfælde er det stort set også ”Pladen fuld”. Hos Engsig Transport vægter man sikkerhed meget højt, og den nye MAN er derfor også udstyret med stort set alle tænkelige sikkerheds- og assistentsystemer. Eksempelvis kan nævnes: Komplet LED lyspakke, Comfortsteering, Adaptiv Cruise Control med Stop and Go, Lane return assist, AttentionGuard, Baneskifteassistent og drejeassistent, Dashcam – og ikke mindst det sidste nye, nemlig ”MAN OptiView”, der er spejlkameraer. Bemærk at der modsat andre mærker, ikke længere er front- og cyklistspejl.

Selve opbygningen og indretningen af førerhuset er foretaget i samarbejde med chaufføren, hvor der er lagt vægt på, at det skal være pænt, men også samtidig være funktionelt.

Bilen er solgt af MAN Salgskonsulent Flemming Jensen. Opbygningen er foretaget hos Øgaard Lasvognsopbyg, Ejstrupholm.  Polstringen af førerhuset er udført af Brande Autosadelmageri. Lakering og dekoration er foretaget af Simmelkjær Autolakering & Skilte.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219