23948sdkhjf

Ny Iveco Daily er kommet til landet

Den allernyeste udgave af Iveco Daily er nu kommet til Danmark – med en række nye funktioner og teknologiske opdateringer.

Den nye Daily har bl.a. Air-Pro, som er en intelligent luftaffjedring med en smart, elektronisk styring. Det er en nyhed i branchen, der forbedrer kørekomforten.

Iveco Driver Pal er Ivecos Alexa-baserede stemmeassistent, som giver føreren mulighed for at kommunikere med køretøjet og andre førere via stemmekommandoer.

Den nye Daily har helt nye sæder med memory foam i midten af sædehynden, ryglænet og nakkestøtten. Skummet former sig efter kroppen, giver en jævn vægtfordeling og reducerer tryk mod ryggen med op til 30 %. Høje personer sidder mere behageligt takket være den 20 mm længere og 15 mm tykkere pude forrest, som giver bedre støtte til længere ben. Siderne på sædet og håndtagene er desuden blevet omdesignet for at gøre det lettere at komme ind og ud af bilen.

Den optimerede 2,3-liters motor forbruger op til 6 % mindre brændstof og øger Daily’ens anvendelighed gennem op til 15 % mere drejningsmoment til krævende opgaver.

Iveco Daily har stadig 3,5 tons trækkapacitet på næsten alle modeller og er bygget som en C-ramme lastvogn.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.224