23948sdkhjf

Du skal forvente et kvarter ekstra på Motorring 3 og 4

Trafikanter, der benytter Frederikssundsmotorvejen mellem Motorring 3 og 4 i København, skal forvente forlænget rejsetid fredag den 18. februar til mandag den 21. februar, da der i forbindelse med den kommende letbane på Ring 3 (O3) skal opføres letbanebroer hen over Frederikssundmotorvejen.

Arbejdet bliver udført fra fredag den 18. februar kl. 17.00 til og med mandag den 21 februar kl. 06.00.

De forberedende arbejder på broen hen over Frederikssundsmotorvejen er allerede afsluttet, og nu skal selve broerne løftes på plads. Etablering af letbanebroerne vil påvirke trafikken på motorvejen og de omkringliggende veje.

Broløftsarbejdet vil medføre både rampespærringer, spærringer af vognbaner i begge retninger og en total spærring af motorvejen i begge retninger. Det betyder, at trafikanterne skal forvente 15 minutters længere rejsetid.

Antallet af farbare vognbaner på motorvejen vil variere i arbejdsperioden. Der vil generelt være én vognbane farbar for trafikanter på motorvejen i begge retninger. Dog totalspærres motorvejen i nattetimerne vekselvis mod København og Frederikssund.

Udover de trafikaleændringer på motorvejen bliver tilkørselsrampen mod øst Ejby spærret den 18. februar kl. 18.00 til og med den 21. februar kl. 06.00.      

Du skal forvente ekstra rejsetid på op til 15 minutter på Frederikssundsmotorvejen mellem Motorring 3 og Motorring 4 i begge retninger den 18. februar kl. 23.00 til og med den 21. februar kl. 06.00.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078