23948sdkhjf

Ny MAN-løve fik krydser i stort set alt på udstyrslisten

MAN har netop leveret denne super flotte MAN TGS 26.510 6x2-4 LL til Almind Vognmandsforretning.


Vognmand Claus Jespersen driver en alsidig vognmandsforretning, og det har derfor gennem hele processen været vigtigt for ham, at den nye bil skal kunne løse så mange af firmaets transportopgaver som muligt.


Alt blev gennemgået til mindste detalje i samråd med MAN's salgskonsulent Flemming Jensen over middagsbordet på gården i Almind, inden slutsedlen blev underskrevet en vinteraften i januar – og resultatet taler vist for sig selv…


Der er stort set krydser ved det hele på udstyrslisten.  Eksemplevis kan nævnes: Fuld luftaffjedring, TipMatic automatgear, LED lyspakke, læderrat, Comfortsteering, digital instrumentering, fuldautomatisk klimaanlæg ”Climatronic”, vand-oliefyr, køleskab, ACC, MAN Mediasystem med navigation og smartphone-integration og meget meget mere.


Alsidigheden afspejler sig også i det korte NN dagsførerhus, som er valgt pga. den udvendige længde, men da vognmanden til tider overnatter i bilen, er der specialfremstillet et sovebeslag i bilen, således at det hele går op i en højere enhed.


Bilen er solgt af MAN Salgskonsulent Flemming Jensen.


Opbygget med kran og hejs hos HMF, Galten. Førerhusindretningen med det flotte sovebeslag er udført af Brande Autosadelmageri.


Bilen er klargjort og leveret fra MAN, Tilst

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531