23948sdkhjf

- Lav nu overhaling for lastbiler forbudt på alle motorveje!

Debatindlæg:

- Jeg vil give Gorm helt ret. Det ændrer ikke noget som helst. Det giver ikke engang færre bøder, for der er aldrig nogen, der har lavet fartkontrol og stoppet lastbiler, der kører mere end 70 km. Jeg har i mange år kørt som servicetekniker i almindelig person bil, og når jeg har kørt med 80 km på A13, så har jeg altid 10-15 lastbiler liggende bag mig.

Et andet meget større problem med lastbilerne er, at de skaber lange køer og uheld på motorvejene. Jeg har endnu aldrig forstået, at man skal overhale med 92 km/t, fordi den foran kører med 90 km/t. Hvorfor ikke bare sænke hastigheden til den samme som forankørende - 2 km/t giver jo ingenting. Hvad med vi andre, der skal sænke hastigheden fra 130 til 90 km?

Lav nu overhaling for lastbiler forbudt på alle motorveje, og det skal være 24/7/365. De må jo godt overhale langsomtkørende vogntog, hvis det kan ske med en hastighedsforskel på 20 km/t, og da særtransporter normalt kun må køre med 60 km/t, så er det jo intet problem.

Det er meget beskæmmende, når man gang på gang hører folk fra transportsektoren beklage sig over, at det tager for lang tid at rydde op efter uheld, når det er deres egne chauffører, der er skyld i de fleste uheld på grund af disse fuldstændige vanvittige og unødvendige overhalinger.

Preben Nielsen
Faaborgvej 269
5250 Odense SV

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157