23948sdkhjf

UTA udvider færgeservice til 750 forbindelser

Tyske Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) har udvidet sine ydelser yderligere:

Med den nye online platform UTA Ferry har mobilitetseksperterne integreret en færgeservice med ca. 750 forbindelser i mere end 50 lande.

På platformen kan kunderne bestille færgebilletter til mere end 40 færgeselskaber inden turen og købe dem til en reduceret pris med UTA-kortet. Færgeportalen er udviklet i samarbejde med den britiske færgeservice Freightlink, der er en af Europas førende online-leverandører af lavprisfærgebilletter.

Volker Huber, CEO hos UTA:

- Vi er glade for at tilbyde et så omfattende netværk af færgeforbindelser til vores kunder i Europa. Med UTA Ferry har vi udvidet vores tilbud fra 50 til 750 færgeforbindelser og dækker de fleste europæiske færgeoperatører og -ruter.

Også Danmark

De nye ruter omfatter forbindelserne mellem Calais (Frankrig) og Dover (UK), mellem Hoek van Holland (Holland) og Harwich (UK) og mellem Rostock (Tyskland) og Gedser (Danmark). Dette sparer ikke kun penge, kunderne får også maksimal fleksibilitet og sikkerhed ved planlægningen. Takket være denne nye service kan overfarterne bestilles døgnet rundt og hver dag, hvilket betyder, at man ikke skal bruge tid på at købe billetter i havnen, og at man er garanteret en plads på færgen. Der fås åbne billetter uden en fast afgang på udvalgte ruter. Ændringer eller afbestillinger kan foretages gratis.

Ti sprog

UTA Ferry fås på ti sprog, og der er adgang til den på udbyderens hjemmeside. I løbet af bestillingen overføres de relevante data i baggrunden, og kunden får dermed en ukompliceret, uafbrudt oplevelse. Det samme gælder for faktureringen af lavprisfærgeforbindelserne, som betales som sædvanligt via UTA-fakturaen.

- Med UTA Ferry er speditører og transportvirksomheder nu lige så effektive på vandet, som de er på vejen. Dette bringer os endnu et vigtigt skridt videre hen mod vores erklærede mål om at tilbyde integrerede mobilitetsløsninger til vores kunder i Europa, tilføjer Volker Huber.

Mere end 62.000

UTA er en af de førende udbydere af benzin- og servicekort i Europa.

Erhvervskunder kan bruge UTA-kortsystemet til at tanke benzin, uafhængigt af mærke og uden kontanter, hos mere end 62.000 acceptsteder i 40 europæiske lande og bruge andre ydelser undervejs. Disse omfatter betaling af vejafgift, værkstedsydelser, service i forbindelse med motorstop og bugsering samt godtgørelse af moms og brændstofafgift.

Edenred SA har aktiemajoriteten (83 procent) i virksomheden, som blev grundlagt i 1963 af Heinrich Eckstein.

Edenred, der er verdens førende inden for betalingsløsninger til erhvervslivet, forbinder 830.000 virksomhedskunder, 47 millioner medarbejderbrugere og 1,7 millioner partnerforhandlere i 46 lande.

Takket være koncernens globale teknologiplatform gennemførte den 2,5 milliarder transaktioner i 2018, primært via mobilapplikationer, online platforme og kort, hvilket udgør mere end 28 milliarder euro i omsætning.

Eckstein-familien ejer 17 procent af aktierne i UTA. I 2019 vandt UTA den prestigefyldte pris VerkehrsRundschau trade magazine i kategorien “benzinkort” for femte gang.

Prisen gives hvert andet år på basis af en uafhængig markedsundersøgelse foretaget af markedsundersøgelsesinstituttet Kleffmann.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093