23948sdkhjf

Scania til Transport 2023 med den brede palet

En vifte af køretøjer og løsninger til alle i transportbranchen, med el og gas stærkt repræsenteret side om side med V8 og SUPER, vil være at finde hos Scania, der i år er i Hal D, E, B og H, når der er Transport 2023 i Herning.

Også ladeløsninger vil der være rig mulighed for at få et kig på og høre mere om.


Både BEV (Batterielektriske lastbiler), HEV (Hybrid og PHEV (Plug In Hybrid) vil indtage pladserne på Scanias stand. I selskab med gaslastbiler, der bliver kørt til Herning i flere udgaver.

I erkendelse af, at transportbranchen mange år endnu vil have behov for dieseldrevne lastbiler, har Scania valgt at både V8- og SUPER-motoren skal have en stolt plads i Messecenter Herning endnu et år.

- Vi ved, at mange af vores kunder kommer til transportmessen i Herning, og vi ved, at rigtig mange af messens gæster gerne vil se den brede pallette. De kommer for at se nyheder, og hvad der rører sig, og de kommer også for at se nogle vilde opbygninger og det store tjubang-setup. Vi har det hele til alle, og det skal vises frem, siger Jannie Christiansen, der er marketing- og kommunikationschef hos Scania Danmark.

På servicesiden er en del af Scanias opbygger-team til stede på messen, hvor de vil have tid til at møde eksisterende kunder og nye kunder til en god faglig snak.

Derudover er Scania Finans med på messen sammen med Scania Fleet Management og Scania Driver Academy.


Finanseksperterne kan fortælle om løsninger, der kan spare vognmanden for ekstraudgifter, hvis et uheld sker og lastbilen totalskades. De står også klar til at tale om Scanias lastbilforsikringer til både nye og brugte biler.

Hos Scania Fleet Management vil de besøgende kunne få en orientering om fordelene ved Scanias løsning til GPS-kortvisning af bilerne, detaljeret brændstofopfølgning, automatiseret fartskriver-service samt geo fence-funktioner, der er ved at finde deres vej ind til blandt andet automatisk hastighedsbegrænsning ved bykørsel eller omskiftning til elektrisk drift for en hybrid-lastbil, der nærmer sig en kundedefineret “silent-zone”.

Muligheden for at tage kørekort til lastbil hos Scania Driver Academy, der er AMU-godkendt, vil der også være rig mulighed for at høre mere om, da Scanias undervisere er på Scania-standen og topklar til at fortælle om holdstart, priser og undervisning. Den praktiske undervisning på Scania Driver Academy sker i de nyeste Scania modeller.

Også på busfronten vil Scania komme med noget spændende til årets transportmesse.

På messen i år vil Scania levere to meget interessante lastbiler til et par af Danmarks kendte vognmænd. Når nøglerne er kastet videre til dets ejermænd, vil besøgende kunne få fornøjelsen af at tale med vognmændene, se deres nye leveringer og blive inspireret. I samme sætning skal det nævnes, at Scanias sælgere vil være til stede alle dage på messen til en snak.

Messen er 20.-22. april.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234