23948sdkhjf

Renault bygger transportcenter i Afrika

Renault Trucks samarbejder med flere globale organisationer og FN's Verdensfødevareprogram (WFP) om at bygge et transporttræningscenter i verdensklasse i Accra, Ghana, med det formål at forbedre transport- og logistikkapaciteten i hele Vestafrika. Centret vil tilføre ny ekspertise til lokale transportmarkeder og ruste dem til at blive mere effektive i leveringen af varer som mad og medicin i hele regionen.

Ved at samle førende aktører i branchen, såsom Carrier, Renault Trucks og Toyota Tsusho, vil Ghanas regering og WFP etablere det første center, som vil tilbyde gratis online og praktisk træning til op til 400 mennesker om året. Der vil blive undervist i vejtransport, flådestyring og sikker transport af temperaturfølsomme varer.

Byggeriet af centret forventes at påbegyndes senere i år med økonomisk støtte fra Japans regering og Ghanas regering, som en del af de eksisterende WFP-operationer for FN's humanitære indsats.

Gennem centret ønsker partnere og interessenter at løse de udfordringer, der hindrer udviklingen af transportsektoren på tværs af Vestafrika, herunder mangel på uddannelsesmuligheder og begrænset teknisk knowhow.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25