23948sdkhjf

Hydraulikafdeling flyttet til Køge

Hovedsæde henter ekspertise fra Roskilde.

Nyscan A/S, autoriseret Scania-servicepartner med lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing, har flyttet sin hydraulikafdeling til sit hovedanlæg på Skandinavisk Transport Center i Køge.

Afdelingen har hidtil haft til huse på Nyscans tidligere Scania-anlæg i Roskilde, hvor hydraulikafdelingen med værkfører Michael Vallebo i spidsen har holdt til siden 2006.

Nyscan A/S indgår i HEJ Gruppen, der også omfatter MAN-, DAF-, Iveco- og Fiat Professional last- og varebilsaktiviteter over store dele af Sjælland, og med flytningen til Køge får hydraulik-afdelingen en endnu mere central placering i forhold til kunder og øvrige afdelinger i HEJ Gruppen.

 

Ekstra opgaver

Medvirkende årsag til flytningen er, at HEJ Gruppen for godt et halvt år siden overtog Kaj’s Lastbilcenter i Greve og flyttede de omfattende aktiviteter med bl.a. servicering og reparation af mange renovationslastbiler til Køge. Samtidig rykkede Johni Sørensen, der stod i spidsen for Kaj’s Lastbilcenter, med til Køge, hvor han nu fungerer som værkstedsleder. Det har givet en del ekstra hydraulikopgaver på Køge-anlægget.

Det er fortsat hydraulikværkfører Michael Vallebo, der står i spidsen for afdelingen, der fremover også vil kunne trække på ekstra manpower fra Scania-anlægget i Køge. Nyscan Hydrauliks omfattende reservedelslager til de gængse kranmærker på det danske marked er naturligvis flyttet med, og det samme gælder afdelingens dedikerede servicevogn, så Nyscan Hydraulik - ud over at kunne betjene kunderne på Skandinavisk Transport Center - også kan rykke ud til kunderne, uanset hvor de befinder sig øst for Storebælt.

 

Siden 1999

Michael Vallebo har arbejdet med hydraulik siden 1999, og han har opbygget en stor kundekreds blandt vognmænd, transportvirksomheder, entreprenører m.fl. Han er specialist i hydraulik men generalist, når det gælder kranmærker og andre typer hydraulisk hjælpeudstyr.

Blandt værkførerens specialer er Maxistab hydrauliske støtteben, der er monteret på et meget bredt udvalg af lastbiler med bl.a. EFFER-, Palfinger- og HMF-kraner.

Om HEJ Gruppen

Mest kendt for sin MAN-forhandling af vare- og lastbiler med tilhørende værksted i Dalby på Midtsjælland samt en nyetableret MAN-afdeling i Ringsted. Dertil kommer autoriseret forhandling og servicering af Ivecos vare- og lastbiler gennem delejerskab af REA Erhvervsbiler A/S i Roskilde, Næstved, Slagelse og Glostrup samt opbygningsaktiviteter i Slagelse Erhvervs Opbyg A/S.

For cirka halvandet år siden overtog HEJ Gruppen desuden aut. Scania servicepartner Nyscan A/S med lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. Senest har HEJ Gruppen etableret autoriseret DAF-lastbilforhandling gennem Nyscan Trucks A/S med serviceanlæg i Køge og Sakskøbing.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188